SiRes ZorgWerken en stages

Wil jij samen met je collega’s cliënten oprecht helpen? Ben je betrokken, creatief, werk je met hart en ziel en wil je altijd de juiste zorg bieden? Wij bieden een werkomgeving met veel vrijheid, waar aandacht is voor je ontwikkeling en waar kwaliteit van de zorg altijd voorop staat.

Word jij onze nieuwe collega?

Bij thuiszorg SiRes Zorg staan we voor iedereen klaar. Voor jong en oud met zorg, hulp en begeleiding. Dit doen we met teams van bevlogen mensen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om bij thuiszorg SiRes Zorg aan de slag te gaan. We bieden goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid voor het volgen van interne opleidingen.

Blijven leren

Wij vinden het heel belangrijk om te investeren in onze medewerkers en hebben dan ook veel aandacht voor je ontwikkeling. Zo bieden we niet alleen de beste zorg aan onze cliënten, maar zorgen we ook dat jij het naar je zin hebt bij ons.

Kwaliteit voor onze cliënten, iedere dag!

Hoe we dat doen? Met enthousiaste mensen die goed kunnen omgaan met onverwachte situaties, snel kunnen schakelen en weten wat het vakgebied inhoudt. Mensen die van nature een situatie kunnen inschatten en niet bang zijn om met de voeten in de modder te staan. Herken je jezelf hierin? En wil jij onderdeel worden van één van onze leuke teams?

Vakantiewerk

We zijn het hele jaar door op zoek naar zorgprofessionals in opleiding die werkervaring willen opdoen in de zorg.